ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2103424222 / 18232

Τεχνική Υποστήριξη

Η Petroheat φροντίζει για την άμεση αποστολή τεχνικού ή συνεργείου για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ένα απο τα δυνατά σημεία της Petroheat είναι το τμήμα τεχνικής υποστήριξης που διαθέτει. Φροντίζει για την άμεση αποστολή τεχνικού ή συνεργείου για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης, καθώς και των έκτακτων επισκευών ή συντηρήσεων που χρειάζεται η πολυκατοικία ή η μονοκατοικία σας, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

No posts found.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων

H εταιρεία μας διαθέτει προς πώληση όλους τους τύπους των πυροσβεστήρων με τα υψηλότερα standards ποιότητας υλικών και ασφάλειας.
Το τμήμα διαχείρισης κτιρίων της PETROHEAT αναλαμβάνει την ετήσια αναγόμωσή τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς από εξειδικευμένα συνεργεία.

Συντήρηση Καυστήρων

Η PETROHEAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ετήσια συντήρηση του καυστήρα που αφενός είναι υποχρεωτική αφετέρου προλαμβάνει τις βλάβες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Έτσι κερδίζετε τριπλά αφού επιτυγχάνεται περισσότερη θέρμανση σε όλους τους ορόφους και τα διαμερίσματα, λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου και ρύπανση του περιβάλλοντος. Με κάθε συντήρηση εκδίδουμε φύλλο ελέγχου ΠΕΡΠΑ.

Συνεργείο Καθαρισμού

Τα οργανωμένα συνεργεία της PETROHEAT απασχολούν συνεπές και εκπαιδευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική και εστιάζουμε στην τακτική και σχολαστική καθαριότητα.
Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για τον πελάτη και εξασφαλίζουν μακροχρόνια συνεργασία. Η εταιρεία μας συνεχώς επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η τρέχουσα τιμή του πετρελαίου είναι: 0.000€/lt

This will close in 0 seconds