ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2103424222 / 18232

Ποιοι είμαστε

Petroheat

H εταιρία μας αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των πετρελαιοειδών από το 1986 με γνώμονα την ευελιξία και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

4 λόγοι για να επιλέξετε την εταιρεία μας

Έχουμε ιστορία

Eξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της bp με ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Μέσα στις 10 καλύτερες εταιρείες μεταπωλητών

Έχουμε όραμα

...να γίνουμε η Νο1 εταιρεία μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική, αντιπροσωπεύοντας τον πολυεθνικό κολοσσό της BP.

Έχουμε εσάς

τους πολλούς και ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται για την άμεση εξυπηρέτηση και τη συνέπεια στην ώρα παράδοσης.

Έχετε εμπιστοσύνη

Η ποιότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι τα βασικά στοιχεία των μακροχρόνιων συνεργασιών που δημιουργούμε.

ΣEBAΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην Petroheat η φροντίδα για το περιβάλλον και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα, η ποιότητα στα προϊόντα μας είναι αυτή που διασφαλίζει τις αρχές μας.

Το πετρέλαιο θέρμανσης που διακινούμε, προέρχεται από υψηλού επιπέδου προμηθευτές όπως η BP και τα Ελληνικά Καύσιμα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής είναι από τις πλέον σύγχρονες στον ελληνικό χώρο. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραγωγή και διανομή του διασφαλίζουν ποιοτικά και ποσοτικά το προïόν που παραλαμβάνει ο πελάτης.

Το πετρέλαιο θέρμανσης της BP περιέχει ειδικά πρόσθετα για βελτιωμένη καύση, ώστε να επιτυγχάνεται οικονομία και εκπομπή λιγότερων ρύπων. Επιπλέον, το νέας γενιάς πετρέλαιο θέρμανσης παράγεται με αυστηρές προδιαγραφές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις διύλισης, εξασφαλίζοντας χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο μειώνοντας έτσι τη φθορά του λέβητα και το σχηματισμό ρυπογόνων ενώσεων.

Τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν σαν εταιρεία παρoχής υπηρεσιών

ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η τρέχουσα τιμή του πετρελαίου είναι: 0.000€/lt

This will close in 0 seconds