Ένα απο τα δυνατά σημεία της Petroheat είναι το τμήμα τεχνικής υποστήριξης που διαθέτει. Φροντίζει για την άμεση αποστολή τεχνικού ή συνεργείου για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης, καθώς και των έκτακτων επισκευών ή συντηρήσεων που χρειάζεται η πολυκατοικία ή η μονοκατοικία σας, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων

H εταιρεία μας διαθέτει προς πώληση όλους τους τύπους των πυροσβεστήρων με τα υψηλότερα standards ποιότητας υλικών και ασφάλειας.
Το τμήμα διαχείρισης κτιρίων της PETROHEAT αναλαμβάνει την ετήσια αναγόμωσή τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς από εξειδικευμένα συνεργεία.
Τι είναι η αναγόμωση?
Aντικαθιστούμε το περιεχόμενο του υπάρχοντος πυροσβεστήρα με νέο, έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους για την καταληλότητα του πυροσβεστήρα πρίν την παράδοση.
Η αποστολή και τοποθέτησή τους πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν. .

Συντήρηση Καυστήρων

Η PETROHEAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ετήσια συντήρηση του καυστήρα που αφενός είναι υποχρεωτική αφετέρου προλαμβάνει τις βλάβες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Έτσι κερδίζετε τριπλά αφού επιτυγχάνεται περισσότερη θέρμανση σε όλους τους ορόφους και τα διαμερίσματα, λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου και ρύπανση του περιβάλλοντος. Με κάθε συντήρηση εκδίδουμε φύλλο ελέγχου ΠΕΡΠΑ.

Συνεργείο Καθαρισμού

Τα οργανωμένα συνεργεία της PETROHEAT απασχολούν συνεπές και εκπαιδευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική και εστιάζουμε στην τακτική και σχολαστική καθαριότητα.
Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για τον πελάτη και εξασφαλίζουν μακροχρόνια συνεργασία.
Η εταιρεία μας συνεχώς επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Συντήρηση Ανελκυστήρων

Η συντήρηση ενός ανελκυστήρα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία.
Σκοπός της συντήρησης είναι να προλαμβάνει όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του και την ασφάλεια σε όλους τους χρήστες του ανελκυστήρα.

Καθαρισμός Δεξαμενών

Το πετρέλαιο περιέχει σε ελάχιστες ποσότητες χώμα, νερό, παραφίνη, θειάφι κτλ τα οποία υπό μορφή καταλοίπων παραμένουν στον πυθμένα της δεξαμενής. Στην περίπτωση που τα κατάλοιπα του πετρελαίου δεν απομακρυνθούν από τη δεξαμενή μπορεί να αυξηθούν και να φτάσουν στο σωλήνα τροφοδοσίας ώστε να προκαλέσουν βλάβη στον καυστήρα.

Γι' αυτό είναι αναγκαίος ο καθαρισμός της δεξαμενής όταν η στάθμη του πετρελαίου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Αν περιέχει καθαρό πετρέλαιο, αντλείται από βυτιοφόρο και μετά τον καθαρισμό της δεξαμενής επιστρέφεται. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες του πετρελαίου θέρμανσης.