Η PETROHEAT είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της BP, έχει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Εξυπηρετεί ένα ευρύτατο πελατολόγιο με συνέπεια στην ώρα παράδοσης και με πετρέλαιο θέρμανσης πάντα εγγυημένο από την BP. Η ποιότητα του πετρελαίου BP σε συνδυασμό με την τιμή αγοράς που πληρώνει ο καταναλωτής αποτελεί και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική

Η διανομή και η παράδοση πετρελαίου θέρμανσης γίνονται με ακρίβεια και συνέπεια.Ο καταναλωτής ενημερώνεται για το πώς να εκτελεί τη διαδικασία παράδοσης/ παραλαβής και να προστατεύεται από φαινόμενα ελλειμματικών παραδόσεων.

Για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης καλέστε σήμερα στο Τηλεφωνικό μας Κέντρο  18232 ή στο 210 3424222
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία πετρελαίου σας online συμπληρώνοντας μία φόρμα χωρίς καμία αναμονή και να επωφεληθείτε της έκπτωσης (για παραγγελία άνω των 1000 λίτρων) .

Όσον αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσα νοικοκυριά πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια (εισοδηματικά, γεωγραφικά και περιουσιακά) δικαιούνται επιστροφή φόρου 0,25 ευρώ / λίτρο.

Πλεονεκτήματα
•Εμπειρία • Χρόνοι • Τιμές • Πετρέλαιο BP – χαμηλότερη περιεκτικότητα σε θειάφι - πιο φιλικό στο περιβάλλον -μικρότερη φθορά στις εγκαταστάσεις μας (λέβητας-καυστήρας-σωληνώσεις)

Δίνεται δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες και 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ