Το μυστικό της ανακούφισης από ενοχλητικά έντομα βρίσκεται στην πρόληψη, γι' αυτό η καταπολέμησή τους πρέπει να πραγματοποιείται πολύ πριν την εμφάνισή τους. Καταλληλότερες περίοδοι για την εφαρμογή είναι η Άνοιξη και το Φθινόπωρο .   

Η PETROHEAT αναλαμβάνει την παρασιτοκτονία όλων των χώρων της οικίας σας (μονοκατοικία, πολυκατοικία). Συγκεκριμένα:

  Απεντόμωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση εντόμων, όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια, μύγες, σκνίπες, κοριοί, ψύλλοι, σαράκι, τερμίτες κ.α. Ανάλογα με το πρόβλημα και το χώρο η εφαρμογή μπορεί να γίνει με:
   - Ψεκασμό με μπουκάλα χαμηλής πιέσεως   ή   Ψεκασμό με νεφελοψεκαστήρα (fogger)
   - Τοποθέτηση φαρμάκου σε μορφή ζελέ (gel).
   - Επίπαση.  
   - Υποκαπνισμός (fumigation), με τη χρήση ασφυκτικών αερίων, αντιμετωπίζουμε όλα τα έντομα, σε όποιο στάδιο ανάπτυξης κι αν βρίσκονται. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και μετά από ειδική άδεια, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για την καταπολέμηση και ξυλοφάγων εντόμων σε σπίτια.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!! Ειδικές Κουνουποκτονίες!!! Μέχρι και 90% απώλεια κουνουπιών !!!

  Μυοκτονία (καταπολέμηση ποντικιών-αρουραίων) με εντοπισμό εστίας προβλήματος, διορθωτικές ενέργειες και τοποθέτηση δολώματος, κολλώδων επιφανειών ανά περίπτωση.

  

Οικολογική καταπολέμηση εντόμων, χωρίς τη χρήση φαρμάκων, με εναλλακτικούς τρόπους, όπως φερομονικές παγίδες, ατοξικά ψεκάσιμα προϊόντα.
Απολύμανση-Μικροβιοκτονία με ψεκασμό για τον έλεγχο και την καταπολέμηση μικροβίων,κατάλληλο για στερεές επιφάνειες και χώρους με ισχυρή βιολογική δράση 2,6 φορές ισχυρότερη από τα κοινά απολυμαντικά (χωρίς παραγωγή καρκινογόνων χλωροπαραγώγων). Παρουσιάζει δράση κατά βακτηριδίων ,ιών,γρίπης H1N1,H3N2,Κοροναίός.


Ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων.  Όλα τα φάρμακα διαθέτουν έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πληρούν τους κανόνες ασφαλείας που τίθενται από την Ε.Ε. Είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HACCP.
   Κάθε παρασιτοκτονία συνοδεύεται πάντοτε από το ειδικό πιστοποιητικό εφαρμογής εγκεκριμένων φαρμάκων που παρέχεται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και υπογράφεται από τον υπεύθυνο χημοκό επιστήμονα της εταιρείας μας, το οποίο πρέπει να επιδεικνύεται σε κάθε έλεγχο από υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΦΕΤ ή οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο κρατικό όργανο.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για πολυκατοικίες!!!   Δικαιούστε έκπτωση 10% στη δεύτερη φθινοπωρινή απολύμανση του κτιρίου σας.

Πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σε όλα τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε φάρμακα χαμηλής τοξικότητας, βιολογικά καθώς και οικολογικά προϊόντα (όπως κολλώδεις επιφάνειες με φερομονικό δόλωμα, ηλεκτρικές συσκευές σύλληψης εντόμων, ακουστικά απωθητικά συστήματα κ.ά.)

AFTERSALES SERVICE: Tο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Petroheat σας παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε φορά που μας χρειάζεστε για βέλτιστο αποτέλεσμα στο έργο που παραδόθηκε.